House of eCommerce

OM OS

Førende eksperter indenfor webshops

Historien bag

Historien bag House of eCommerce kom af en simpel samtale mellem tre personer med fælles interesse for online markedsføring: Hvorfor findes der ikke flere webshops med succes?

Denn undren skabte grobund til en model, hvor vi gør hvad vi er gode til, og lader virksomhedsejeren om at gøre det vedkommende er god til. Den synergi er med til at løfte hele virksomheden, idet vi varetager drift, salg og markedsføring og ejeren får ro til at produktudvikle. En win-win situation.

Målet

Ambitionen for House of eCommerce er ikke at være Danmarks største, men derimod de bedste. Det er en typisk kliché, som du vil læse mange steder. Men vi mener det faktisk.

Vi har en klar ambition om, at når vi mener vi har det rette antal spændende virksomheder, så stopper vi med at tage nye kunder ind. På den måde kan vi koncentrere os om, at gøre en forskel for vores faktiske kunder.

Brandet

Hvorfor hedder vi egentlig House of eCommerce? House of eCommerce er fortællingen om videnshuset, der begrænser sig til det vi er eksperter i – nemlig ehandel. Ved at specialisere og effektivisere os indenfor dette har vi ligeledes mulighed for at dele erfaringer og succeshistorier fra andre webshops, som vi kan implementere på din webshop. Den synergi er unik og er en af hovedgrundene til, at House of eCommerce har sin berettigelse.

Vil du være en del af House of eCommerce?

Så kontakt os gerne idag for en uforpligtende snak for muligheden for at indfri din virksomheds potentiale. 

House of ecommerce

MØD HOLDET BAG

Bag House of eCommerce står nogle af Nordjyllands skarpeste e-commerce specialister. Tilsammen har vi over 50 års erfaring og har drevet e-commerce for over 300 virksomheder. 

ecommerce manager & partner

Andreas ØStergaard

Andreas er primus motor i maskinrummet og har ansvaret for at din webshop driftes og vokser.

ECOMMERCE MANAGER & partner

jens bjørn

Jens Bjørn har drevet adskillige webshops og har derfor værdifuld erfaring indenfor drift, marketing og e-handel.

 

Direktør, partner & investor

Martin Gjødvad

Martin i mange år drevet og investeret i succesfulde virksomheder og kender derfor alt til at bygge successer.

Se tidligere cases

Ved at læse tidligere cases kan du få et indblik i den procedure og de resultater, som vi tidligere har været med til at skabe for vores kunder.