House of eCommerce

Konceptet

Øget omsætning - mere salg

HVORFOR HOUSE OF ecommerce?

Billedet viser indgangspartiet på house of ecommerce i nørresundby

Hvorfor House of eCommerce?

Det at passe en professionel webshop er i dag så omfattende, at det kan være svært for en virksomhed at løfte opgaven alene. Når I entrérer med House of eCommerce får I adgang til et team og et netværk af landets skarpeste hjerner indenfor eCommerce så vi sammen kan løfte jeres webshop til nye højder.

I får altid en fast kontaktperson hos House of eCommerce som vi håber I vil tage imod, som en ny kollega.

Velkommen til.

KONCEPTET

I nedenstående accordion kan du læse mere om hvad konceptet hos House of eCommerce indeholder.

Hvorfor house of ecommerce?

Det at passe en professionel webshop er i dag så omfattende, at det kan være svært for en person at løfte opgaven alene. Når du entrérer med House of eCommerce får du adgang til et team og et netværk af landets skarpeste hjerner indenfor eCommerce så vi sammen kan eksekvere og vækste din webshop til nye højder. Derudover får du altid en fast kontaktperson hos House of eCommerce som vi håber du vil tage imod, som en ny kollega.

Sådan samarbejder vi

Det skal være sjovt, udfordrende og lærerigt at gå på arbejde. Det tror vi på giver de bedste resultater. Din ambition er vores passion. Vi er drevet af at levere det ultimative, således det kan aflæses på bundlinjen. Hvad enten din bundlinje gøres op i kroner og ører, i trafik, i leads eller noget helt fjerde, så er det vores ambition at arbejde sammen med dig der vil videre.

Vi har ingen intentioner om at være de billigste eller de hurtigste, men vi brænder for at være de bedste. Vi tør sige fra og give modspil. Vi kender vores egne styrker og svagheder. Det handler om at gøre en forskel.

House of eCommerce er bygget op på et simpelt koncept. Vi tager ansvaret for jeres webshop – i sørger for produkterne. Det betyder at vi tager et 360 graders ansvar for din webshop samt salg heraf online.

Det betyder at vi sørger for alt fra at oprette produkter, udsende nyhedsbreve, udarbejde kampagner, søgemaskineoptimere, dataanalysere og meget mere.

Kort sagt betyder det, at vi tilbyder den fulde service af at have en webshopansvarlig ansat – blot til under halvdelen af prisen. Det kan vi gøre fordi vi selv har siddet som virksomhedsejere og udviklet produkter. Kombination af den erfaring samt vores optimerede koncept gør, at vi hurtigt vil kunne igangsætte en plan for at vækste din webshop online.

HVAD GØR VI - HVAD GØR I?

Idéen med House of eCommerce er, at vi gør det I er gode til – vi gør det vi er gode til. Vi er bevidste om, at det langt fra er alle som synes det er spændende at drive webshop og skabe salg hertil. Tværtimod ligger interessen måske mere i produktudvikling, hvilket er helt naturligt. Det er her House of eCommerce kommer ind i billedet.

Vores passion er e-handel. Alt lige fra drift til kampagner til optimering af webshops. Det er det vi har gjort i mange år, år det er det vi ved vi er gode til. Vi står for alt indenfor din webshop såsom oprettelse af produkter, annoncering på relevante kanaler, optimering af kampagner mod sæsonerne, udvikling af webshop, søgemaskineoptimering og meget mere. Kort sagt: Vi står for at drive din webshop.

Så hvorfor ikke lade os gøre det vi er gode til mens du arbejder med det du helst vil?

Vi tror på at kombinationen mellem os der driver din webshop og dig der produktudvikler og evt. søger mersalg på messer, forhandlersalg eller lignende er den bedste og mest effektive måde at få succes med salget af sine produkter.

Kan jeg tilkøbe ekstra

Vi tror på et enkelt koncept med én model. Det gør vi, fordi vi har været i branchen i mange år. Vi kender alt til frustrationerne fra den anden ende af bordet, hvor man som virksomhedsejer ofte modtager dyre fakturaer for ting man i mange tilfælde ikke forstår. Kender du eksempelvis til CRO, long-tail keywords og cache? 

Vores koncept er derfor enkelt og til en fast pris for alle. Det er din garanti for, at du kan have ro i maven når vi fakturerer dig.

Har du et behov udover det sædvanlige, så har vi qua vores mange år i branchen mulighed for at tilbyde ekstra services (som ligger udenfor vores område såsom videoproduktion etc.) til fordelagtige priser gennem vores mange samarbejdspartnere. Kontakt os gerne for at høre nærmere herom.

Hvor hurtigt kan vi starte?

Vi er klar når du er!

Når det er sagt, så er vores ambition ikke at vokse så hurtigt, at vi ikke er sikker på at have nok ressourcer til de webshops vi tager ind. Du kan derfor risikere at ramme en venteliste indtil vi er sikker på, at vi kan betjene og servicere dig og din virksomhed ordentligt, så vi er sikre på, at vi kan gøre en positiv forskel for dig. 

Vi tror ikke på hurtige og halve løsninger. Indgår vi et samarbejde, så kan du derfor vide dig sikker på, at du ikke blot vil være endnu en i mængden. Dertil har vi skarpe interne protokoller som både sikrer at vores e-commerce managers har tid og ressourcer til dig og din virksomhed, samt at du har en fast kontaktperson som du altid kan tage kontakt til.

Business Angel

Har din virksomhed potentiale udover det sædvanlige? 

Så tilbyder vi også en Business Angel model. Kender du ikke ‘Business Angel’ konceptet, så kender du måske Løvens Hule? Til de virksomheder med ekstraordinært potentiale, så tilbyder vi mulighed for finansiering til indfrielse af din virksomheds potentiale, såfremt at du måtte stå i en situation hvor du har et godt koncept og et godt produkt men er presset på dine likvide midler. Til gengæld vil vi søge delvis ejerskab i virksomheden. 

På den måde er vi 100% i samme båd i både gode og dårlige tider.

FAQ

Vi har en fast pris på 15.000 ekskl. moms månedligt. Denne pris er fast og inkluderer alt vedrørende driften af din webshop (ekskl. udgifter til 3. part). 

Derudover ser vi gerne et tilsvarende beløb afsættes til sin annoncering. Dette beløb skal ses som en investering, da dette vil give afkast som kan være med til at betale vores månedlige honorar.

Hos House of eCommerce tager vi et provisionsbeløb af jeres månedlige nettooverskud. Dette gør vi for at “komme i samme båd” som jer og have hånden på kogepladen. Det er også jeres garanti for, at vi kaster os 100% ind i opgaven istedet for blot at tilsende månedlige fakturaer.

Alle kunder hos House of eCommerce får en fast kontaktperson. Det betyder at du altid vil være tilknyttet samme person. Denne person får dermed også indgående kendskab til din virksomhed og procedurerne heri. Det betyder også at din kontaktperson kan sparre med dig om optimering af virksomhed i alt fra kampagner til produktudvikling.

Den klart største forskel på os og andre i branchen er, at vi – udover at tilbyde samme kompetencer indenfor markedsføring – også driver din webshop. Det betyder at du er fri for de mange daglige trivielle opgaver som er forbundet med at optimere og drifte en webshop. Det er altså en 360 graders løsning som gør, at du 100% kan fokusere på at udvikle din virksomhed i andre områder end på e-handelsdelen.

Som vores navn antyder, så arbejder vi udelukkende med eCommerce – altså e-handel. Det betyder altså at vi ikke arbejder med B2B.

Det er et valg vi har foretaget, da vi gerne vil ensrette vores kompetencer og undgå at vi mister fokus ved at fokusere på andre brancher. Det betyder ligeledes at vi kan drage paralleler internt i House of eCommerce. Hvad vi kan se der virker for én webshop kan vi let og hurtigt kopiere til din webshop. Du køber altså mere end blot kompetencer. Du køber også muligheden for at udnytte den erfaring og de data vi har fra andre virksomheder i e-handel.

Det er klart en fordel at have en webshop i forvejen. Det er dog ikke et krav. 

Det eneste vi forventer er, at du har et godt produkt og har mulighed og lyst til at skalere din virksomhed. Har du ikke en webshop i forvejen, så finder vi på en løsning på det.

Det gør du ved at tage kontakt til os allerede i dag. Det kan du gøre via mail eller telefon.

Vi ser frem til at snakke med dig.

0 %
Øget omsætning
0 %
Flere besøgende
0 %
Højere ROAS
0
Koncept

Et videnshus drevet af passion og erfaring

Igennem vores +50 års erfaring har vi set mange samarbejder ikke lykkedes, fordi der reelt ikke er konsensus om hvad målet er. For alt for mange bureauer er målet store fakturaer, hvor det for kunder er mere salg. Dette mismatch resulterer alt for ofte i dårlige samarbejder og dårlige oplevelser.

HVORFOR OS?

Ét koncept

Konceptet er enkelt. Vi driver og løfter din webshop til næste niveau gennem effektiv online markedsføring.

Erfaring

2009

Siden 2009 har vi drevet online markedsføring. Det betyder vi har set lidt af hvert og kan omdanne det til resultater.

VIL DU VÆRE DEN NÆSTE?

KONTAKT OS IDAG

Vi får løbende henvendelser fra virksomheder, som gerne vil være en del af House of eCommerce. Vi har dog kun et begrænset antal pladser, da vi ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Det betyder, at vi tillader os at selektere i de virksomheder som henvender sig til os. Dermed kan vi sikre, at forudsætningerne for et godt og givende samarbejde altid er til stedet.

House of ecommerce

MØD HOLDET BAG

Bag House of eCommerce står nogle af Nordjyllands skarpeste e-commerce specialister. Tilsammen har vi over 50 års erfaring og har drevet e-commerce for over 300 virksomheder. 

DIREKTØR & PARTNER

Thomas Thomsen

Som tidligere ejer og direktør for et af Nordjyllands største bureauer KONXION, har Thomas bred erfaring indenfor markedsføring og forretningsudvikling.

ecommerce manager & partner

Andreas ØStergaard

Andreas er primus motor i maskinrummet og har ansvaret for at din webshop driftes og vokser. 

ECOMMERCE MANAGER & partner

jens bjørn kristensen

Jens har drevet adskillige webshops og har derfor værdifuld erfaring indenfor drift, markedsføring og e-handel.

Vil du høre mere?

Giv os et kald eller send os en mail og hør mere om House of eCommerce

BOOK ET MØDE